друкувати


Вибори-2010: А хто у списку?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-28 02:51:34
Учора в Івано-Франківську побував лідер "Народної самооборони", Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. Він приїхав агітувати за кандидата в Президенти Юлію Тимошенко. Насамперед пан Луценко відзначив, що на Прикарпатті він як політик, а не як Міністр. Для поїздки він узяв відпустку.

Самої агітації особливо не було. Міністр розповів про різні правові махінації перед виборами. Зокрема його завданням як правоохоронця є не допустити жодних фальсифікацій на початковому етапі виборів та незаконного втручання у виборчий процес. "Наразі Партія Регіонів почала активно розповідати про махінації зі списками інших політичних сил, - сказав Коломия ВЕБ Порталу Юрій Віталійович. - Гадаю, що це на злодію шапка горить. Ми пам’ятаємо, що перед виборами на Схід України із Заходу перебралося близько півтора мільйони людей на постійне проживання, з’являлася велика кількість "мертвих душ". Хіба таке може бути випадково?".

Уже зараз Луценко має дані, що за останні місяці місце проживання "змінили" близько 600 тисяч людей. Хоча зараз немає чітко вираженої територіальності. За шість днів до виборів міліція дасть певні уточнення виборчим комісіям. Адже внутрішні органи мають право таке робити. Зрештою, списки виборців мають право міняти тільки комісії.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі