друкувати


Пенсійники боряться з корупцією

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-25 03:53:27
Про виконання Закону України "Про боротьбу з корупцією" йшлося на колегії головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області за участю начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Івано-Франківській та Чернівецькій областях Яреми Петріва.

Він повідомив про результати надання методично-консультативної допомоги управлінням Пенсійного фонду в районах і містах області. Своїми думками щодо виконання закону поділився перший заступник начальника головного управління Валерій Семанишин. Він зазначив, що відповідальність за корупційні правопорушення повинні нести як самі порушники, так і ті, хто покликаний запобігти протизаконним проявам. У рішенні колегії зазначено: "Рішуче, аж до звільнення з роботи, присікати будь-які дії підлеглих працівників, що за своїм змістом можуть межувати з корупційними проявами", повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

На колегії йшлося також про результати оцінювання рівня організації роботи із зверненнями громадян в структурах Пенсійного фонду області. Начальників територіальних управлінь Фонду зобов’язано вжити заходів на поліпшення умов для прийому громадян.

Обговорити на форумі