друкувати


На Прикарпатті відбувся фестиваль "Барви дитинства"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-23 11:36:25
Напередодні новорічних і різдвяних свят учнів десяти шкіл-інтернатів Прикарпаття розважили та стимулювали на інтеграційному фестивалі "Барви дитинства". Захід відбувся на базі Івано-Франківської обласної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Організаторами конкурсу стали обласне управління освіти і науки та обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Учасники фестивалю мали можливість продемонструвати свої вміння і таланти у трьох номінаціях: "Барвінок" (художня самодіяльність), "Умійко" (образотворче мистецтво) та "Котигорошко" (спортивні ігри).

Журі, до складу якого ввійшли працівники обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та інституту мистецтв Прикарпатського національного університету, компетентно оцінили яскраві номери, творчі роботи та майже олімпійський азарт учасників. Тому нагородили кожну дитину.

Фестиваль "Барви дитинства" мав на меті пошук і розвиток творчих здібностей, обдарованості, талантів учнів шкіл-інтернатів. Організатори відзначають, що задоволені проведенням конкурсу і вже наступного року пообіцяли влаштувати його знову, повідомляє ОТБ "Галичина".

Обговорити на форумі