друкувати


За минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 5 пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-22 05:54:24
За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулу добу на території Івано-Франківщини виникло 5 пожеж.

21 грудня вранці в Івано-Франківську по вулиці Коновальця горів автомобіль "ВАЗ 2114". Вогнем було знищено електрообладнання відсіку двигуна авто та пошкоджено двигун машини. Ймовірна причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

Того ж дня в селі Баня-Березів Косівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було частково пошкоджено підлогу в одній із кімнат помешкання. Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі.

21 грудня виникла пожежа в одному із помешкань в селищі Ланчин Надвірнянського району. Вогнем було знищено дерев’яну перегородку житлової кімнати, пошкоджено частково перекриття будівлі та речі домашнього вжитку. Ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення.

21 грудня ввечері в місті Косів на одному з обійсть загорілася літня кухня. Вогнем було частково пошкоджено стіну в житловій кімнаті літньої кухні. Причина виникнення пожежі – встановлюється.

21 грудня ввечері в селищі Верховина виникла пожежа в приміщенні адміністративної споруди ВАТ "Сільгосптехніка". Вогнем було знищено дах та приміщення мансардного поверху споруди. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників було недопущено дальшого розповсюдження вогню на інші приміщенні будівлі. Під час гасіння пожежі бійцям МНС довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Причина виникнення пожежі встановлюються.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини зареєстровано 1055 пожеж, у вогні загинула 61 особа, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі