друкувати


КМЦ "Є" запрошує на презентацію книги Х.Лукащук "РОЖЕВИЙ І ЩЕ РАЗ РОЖЕВИЙ"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-21 03:49:18
22 грудня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на презентацію книги Христини Лукащук "РОЖЕВИЙ І ЩЕ РАЗ РОЖЕВИЙ", що відбуватиметься на 4 поверсі.

Початок – 18 година.

До чергової книжки сучасної письменниці зі Львова ввійшла повість, в основі концепції якої історія кохання, висвітлена в певному ракурсі – побачити в жінці не лише об’єкт еротичного зацікавлення, а й гамму відчуттів, світ чуттєвості і задоволення. Повість відверта, інтимна і свідчить про те, що авторка не зупиняється у власних пошуках – як літературних, так і суто жіночих.

Відверті рядки свідчать про те, що авторка відкриває на сторінках книги свою жіночу мудрість та багатий життєвий досвід. Як зазначає сама Христина Лукащук, повість є сповіддю щасливої жінки – відвертою, інтимною, доволі оголеною. В основі концепції твору – історія кохання, висвітлена у певному ракурсі: авторка прагне передати внутрішній світ обох героїв, їх суть і сутність. Чоловічі і жіночі стосунки тут є такими, якими сотворив їх Бог. Головна сюжетна лінія – взаємоузгодженість чоловічого та жіночого начала, суцільна безперервність, коли одне не може існувати без іншого: жінка без чоловіка, життя без смерті.

"Рожевий і ще раз рожевий" - це друга прозова книга авторки. За цей твір Христина Лукащук отримала відзнаку від Всеукраїнського літературного конкурсу "Коронація слова". Попередня книга Христини Лукащук вийшла друком 2006 року, це було видання "образків життя" - "Негламур".

Обговорити на форумі