друкувати


Cвятий Миколай заходив до Коломийського благодійного фонду "Крокус"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-19 03:46:40
Cвятий Миколай ходив вулицями нашого міста і на замовлення дітей відвідував їх, залишаючи на згадку щедрі подарунки. Заходив він і до Коломийського благодійного фонду "Крокус". Там зібралося на свято біля 20 родин, щоб разом розділити радість зустрічі зі казкою, піснями, танцями та іграми.

Це цікаве, і багате на несподіванки, дійство підготували для них студенти відділення соціальної педагогіки Коломийського педагогічного коледжу Шеремета Оксана, Дем’янчук Христина, Максимова Наталія, Гришко Надія, Чорна Тетяна, Кушнірик Марія, Яворський Олег та студентка Прикарпатського університету Імені Василя Стефаника Ольга Лютник.

Треба було бачити, з яким трепетом, подаючи руку Миколаєві, діти знайомилися з ним, називали свої імена, торкалися сивої бороди, з цікавістю зазирали в очі. Емоції били ключем, коли дружньо кружляли у танці разом з мамами, татами, Королеваю Зимою, зимовими місяцями, ангелами та Святим Миколаєм.

Дуже цікавим гостем для крокусівців став майстер гри на губній гармоніці, лауреат багатьох українських та міжнародних фестивалів Мирослав Ільків. Його віртуозна гра на цьому рідкісному інструменті зачарувала і дітей і дорослих.

Та найбільшою радостю став несподіваний візит посланців фірми "Ільчігор" від Ігора Федоровича Ільчишина. Їх подарунок став не перевершеним. Діти довго розпаковували його і виявили, що там музичний центр з караоке. Всі були зворушені таким сюрпризом і щедрістю пана Ігоря. Ті довготривалі і гучні оплески – це щира подяка благодійнику за розуміння проблем організації та вчасної підтримки її життєдіяльності. Правління "Крокусу" та родини, якими опікується фонд, щиро вдячні Ігорю Федоровичу та всім підприємцям, які зробили навіть найменший вклад у Миколаєві подарунки для наших дітей.

Автор: Любов МАСЕВИЧ, голова Коломийського благодійного фонду "Крокус"
Обговорити на форумі