друкувати


Грип продовжує атакувати Україну: Щодоби помирає по шість чоловік

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-17 04:08:01
Міністерство охорони здоров'я заявило, що станом на 16 грудня число смертей від грипу та ГРВІ збільшилося до 513 осіб. Як стало відомо, за останню добу померли 6 чоловік. За даними Міністерства, починаючи з 29 листопада, всього в країні було зафіксовано 2 802 679 випадків захворювання, при цьому за останню добу захворіли 112 116 людей.

З початку епідемії госпіталізовано 160 491 особу, із яких за останню добу - 4 219 чоловік, повідомляють "Українські новини".

За останніми даними, епідемічний поріг перевищений у 12 областях України: у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Черкаській, а також в АР Крим.

Як повідомляв ForUm, у зв'язку з перевищенням епідпорогу у кількох містах був оголошений карантин і закриваються школи.

Станом на вечір 15 грудня Мінохоронздоров'я підтвердив 507 випадків смерті від грипу та ГРВІ, за добу було зафіксовано шість смертей.

Всесвітня організація охорони здоров'я констатує, що Україна знаходиться на порозі другої хвилі епідемії грипу, наслідки якої можуть бути серйознішими, ніж першої, повідомляє forUm.

Обговорити на форумі