друкувати


Для українських студентів оголошено конкурс "Підкинь ідею!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 04:34:29
Компанія P&G запрошує всіх студентів і молодих спеціалістів взяти участь у конкурсі "Підкинь ідею!" (Toss up the idea!).

Це конкурс бізнес-рішень для торгівельної марки Gillette, який стартував в жовтні 2009 року. Закінчується термін прийому заявок 21 грудня 2009 року. Авторів десяти кращих ідей чекають коштовні призи, а також можливість обговорити свої пропозиції за сніданком з Генеральним директором компанії P&G в Україні Олександром Родіоновим, повідомляє Освітній портал.

Перед учасниками конкурсу стоїть непросте завдання. У ролі менеджера компанії вищої ланки їм потрібно придумати, як збільшити прибуток від продажу торгівельної марки Gillette наступного року на 50%. Рішення може бути найнесподіванішим - тут простір для фантазії і бізнес-експериментів не обмежений. Основні критерії відбору ідей: низькі витрати на реалізацію, простота і ефективність.

Стати учасником конкурсу дуже просто: потрібно надіслати свою ідею за адресою recukraine.im@pg.com, у темі листа обов'язково вказати Toss up the idea. Кожен учасник отримає відповідь від жюрі.

До групи експертів входять менеджери компанії P&G, які і згодом оцінюватимуть конкурсні роботи.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися тут: pg.com.ua/joinpg/tui.htm.

Обговорити на форумі