друкувати


Помер Володимир Турчинський

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 04:26:14
Відомий шоумен Володимир Турчинський помер після омолоджувальної процедури. "Динаміту" було всього лише 46 років. Турчинський, відомий за прізвиськом "Динаміт", помер вночі 16 грудня.

За неофіційними даними, він помер в одному з медичних центрів після омолоджувальних процедур. Також причиною смерті називають серцевий напад. Офіційного підтвердження поки що немає.

У Володимира залишилась дружина і двоє дітей.

Володимир Турчинський народився в сім'ї військового 28 вересня 1963 у Москві. Чемпіон СРСР з американського футболу в складі команди "Московські ведмеді". Власник Кубка Росії з американського футболу у складі "Московських гігантів". Майстер спорту з боротьби самбо і дзюдо. У середині 90-х, беручи участь у знаменитому телешоу, прославився як Гладіатор Динаміт. Володар рейтингу № 1 у світовій класифікації учасників шоу "Бої гладіаторів".

Турчинський був теле-і радіоведучим, шоуменом, актором, співаком, письменником, бізнесменом, рекордсменом у силових видах спорту та президентом Всеросійської федерації силового екстриму.

Він зіграв у таких фільмах, як "Небесний роман", "Стерва для чемпіона", "Самый лучший фильм", "Кобра: антикілер", у серіалах "Спецназ", "Солдати", "Татусеві доньки".

Був ведучим програм "Фактор страху", "Сміх без правил". Знімався в програмі "Добрий вечір, Москва!", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі