друкувати


Івано-Франківськ: Спіймали кишенькових злодіїв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 04:20:13
Спіймати кишенькового злодія у момент вчинення ним крадіжки – справа непроста. Тим паче, коли зловмисник скоює злочини непомітно і серед значного скупчення людей. Утім, рано чи пізно усе таємне стає явним.

У даному разі слід віддати належне трьом оперативникам карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції, які упродовж дня і в одному й тому ж місці завадили вчиняти кишенькові крадіжки відразу двом зловмисникам. Біля універмагу на вулиці Галицькій в пастку міліціонерів потрапили зловмисники з Долинського району. Кожному з них доведено причетність до вчинення "тихих" крадіжок мобільних телефонів з жіночих сумок. Міліція з’ясовує усі злочинні епізоди цих осіб.

Тим часом звертаємо увагу громадян на те, що у передсвяткові дні на ринках чи у крамницях варто остерігатися різного роду шахраїв чи кишенькових злодіїв. Зберігайте гаманці, документи і мобільні телефони у внутрішніх кишенях одягу, не залишайте свої речі без постійного нагляду за ними, а в громадському транспорті старайтесь тримати сумку перед собою.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі