друкувати


Міліціонери грають в волейбол

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 01:04:53
У Прикарпатському юридичному інституті Львівського держуніверситету внутрішніх справ відбувся волейбольний турнір, присвячений пам’яті викладачів навчального закладу, котрі за життя були палкими прихильниками цього виду спорту.

Полковники міліції Володимир Дроздов, Едуард Ковальчук, Олександр Назаров та Леонід Норін, підполковник міліції Олексій Колосовський залишилися в пам’яті своїх колег і вихованців не тільки як висококваліфіковані педагоги та вірні службовому обов’язку офіцери, а й вправні волейболісти, члени збірної команди тодішньої школи міліції. У волейбольному турнірі взяли участь дві команди інституту викладачів та ветеранів, а також ветеранські збірні обласного УМВС, управління Державного департаменту з питань виконання покарань і коледжу фізичного виховання, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Незважаючи на роки, а середній вік команди ветеранів інституту становив за 60 років, волейболісти боролися за кожен м’яч, кожне очко. У підсумку перемога дісталася команді ветеранів УМВС.

Обговорити на форумі