друкувати


В Івано-Франківську покращують енергопостачання

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-16 12:23:21
Фахівці дільниці кабельних ліній філії "Івано-Франківський РЕМ" завершують ще один проект з модернізації електромереж. У районі аеропорту на вулиці Коновальця в Івано-Франківську було встановлено розвантажувальну трансформаторну підстанцію. Монтаж енергетичного обладнання покликаний покращили якість послуг в мікрорайоні.

У районі вулиці Коновальця розташувалася стара приватна забудова. Електромережі, прокладені кілька десятиліть тому, вже не могли витримувати сучасні навантаження. "Раніше наші абоненти використовували по 1-1,5 кВт, - пояснює головний інженер філії "Івано-Франківський РЕМ" Володимир Бондаренко. - Тепер потреба у потужностях значно зросла. Існуючі досі електролінії вже не могли забезпечити електроенергію необхідної якості. Тому місцеві мешканці часто скаржилися на низьку напругу у своїх домівках. З будівництвом розвантажувальної підстанції зменшиться довжина приєднання електролінії, і це дозволить нормалізувати напругу в приватних оселях".

Нагадаємо, у цьому році ВАТ "Прикарпаттяобленерго" вирішило також проблеми енергопостачання мікрорайону Пасічна. Тут пройшло будівництво кабельної лінії 10 кВ від підстанції 110 кВ Радіозавод до розподільчого пункту (РП-12), яка знаходиться на вулиці Целевича, повідомляє прес-служба ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

Обговорити на форумі