друкувати


Смерть на день народження

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-15 03:40:21
44-ри роки відміряла доля мешканцю села Середній Майдан, що на Надвірнянщині. Сердега згорів у власному помешканні якраз напередодні дня свого народження. Найжахливіше ж те, що до такої страшної смерті призвела згубна звичка загиблого курити у ліжку, причому часто – у нетверезому стані.

Як розповідають сусіди, на цьому обійсті, після смерті літніх батьків, хазяйнувати залишилися двоє братів. Власної сім’ї жоден із чоловіків не мав, тож жили, як могли. А можливостей у них було таки небагато: роботи постійної не мали, тож перебивалися тимчасовими заробітками. Та й мали брати згубну звичку - любили зазирнути час від часу до оковитої, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Напередодні трагедії, в п’ятницю, пізно ввечері, почаркуватися, як то кажуть, сам Бог велів – у старшого ж завтра, 12 грудня, день народження. Після кількох чарчин захмелілі брати розійшлися спати: старший – до літньої кухні, молодший – до хати. У суботу на світанку сусідка, котра в справах йшла попри це подвір’я, побачила, що із будівлі літньої кухні виринають густі клуби диму. Cхвильована жінка одразу ж кинулася до помешкання будити господаря та покликала ще на допомогу сусідів. Люди виламали двері й оскільки загорання було невелике вони загасили вогонь самотужки … Проте, врятувати життя чоловікові не вдалося: на ліжку було знайдено його обгоріле тіло.

Обговорити на форумі