друкувати


Всі ми діти твої, Україно

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-15 11:21:30
На базі Івано-Франківської обласної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відбулося обласне свято фольклору національних меншин "Всі ми діти твої, Україно", в якому взяли участь 31 колектив та окремі виконавці загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладів області.

Свято сприяло відродженню та розвитку національно-мистецьких традицій меншин, що проживають в області, підвищенню їх виконавської майстерності, художнього рівня. Учасники свята виконували музичні твори, танці, пісні, читали поетичні твори на 11 мовах, повідомляє Управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА.

Обласне свято виявило чудові колективи і окремих виконавців, які заслуговують на увагу, зокрема дитячий театр-студія "Синяя птица" (Центр дитячої творчості м.Івано-Франківська), родина Діхаміджія (Городенківська ЗОШ №2), Діана Ендрюс та Анна Чувайлова (Завійська ЗОШ І-ІІІст. Калуської районної ради), ансамбль народного танцю "Радість" (Центр дитячої творчості м.Івано-Франківська), тріо Обертинської ЗОШ І-ІІІст. Тлумацької районної ради, російський фольклорний ансамбль ЗОШ №3 Івано-Франківської міської ради та ін.

Переможців конкурсу нагороджено грамотами управління освіти і науки облдержадміністрації та цінними подарунками.

Обговорити на форумі