друкувати


Чернівці: Судять чотирьох бізнесменів за зґвалтування 14 хлопчиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-11 04:14:23
У Чернівцях судять чотирьох педофілів, які за звинуваченнями три роки тому розбестили двадцять двох хлопчиків від чотирнадцяти до шістнадцяти років. Як виявилося, чоловіки-педофіли - знані в Чернівцях люди. Бізнесмени "середньої руки".

Фігуранту першої справи – сорока восьми річному батькові трьох дітей – інкримінують, що за три роки він розбестив чотирнадцять хлопчиків. Утягнув їх у пияцтво, поширював порнографію, … – загалом - дев’ять статей Кримінального кодексу. У суді свою вину він наразі визнає частково.

Більшість потерпілих - підлітки з так званих "неблагонадійних сімей". Хто без батька чи матері, хто взагалі - з інтернату.

За словами правоохоронців, дітей вели на квартиру в самісінькому центрі Чернівців. Чоловіки зачиняли двері, щедро пригощали алкоголем і показували порнофільми про гомосексуалів. Мовляв, "дивіться – це нормально, бо так роблять інші, можете й ви".

Слідство з'ясувало, що в більшості випадків одним разом "побачення" не обмежувалися. Обвинувачені наповну шантажували хлопчиків, погрожуючи розповісти знайомим, рідним і друзям.

Як виявилося, чоловіки-педофіли - знані в Чернівцях люди. Бізнесмени "середньої руки". Один із них, зокрема, має в місті мережу магазинів. Тільки на гривневому рахунку в нього було майже чотири з половиною мільйони гривень, у гаражі – три авто. Інший, підозрюваний у педофілії, їздив на елітному авто, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі