друкувати


Проект "Молодь має вибір": Гайда на дебати

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-11 12:02:33
Фонд розвитку українських засобів масової інформації США в Україні та "Громадський форум Івано-Франківська" втілюють в життя проект "Молодь має вибір". Між студентами прикарпатських вишів розпочато дебатний турнір регламентованої ігрової дискусії. Учасники обговорюватимуть найболючіші для держави питання в університетах і на телебаченні.

Головним завданням проекту "Молодь має вибір" ініціатори вбачають заохочення молоді використати своє право на голос та вибір влади. Керівники і організатори проекту переконані, що сучасна молодь — достатньо розумна і талановита для того, щоб змінити Україну на краще, повідомляє ОТБ "Галичина".

"Громадський форум" за підтримки фонду Сполучених Штатів підтримки українських ЗМІ вирішив провести цей проект, — говорить координатор проекту Віктор Чопей. — Ми вибрали своїми партнерами Дебатну академію, оскільки це організація, яка займається цими питаннями в Івано-Франківській області і вони є професіоналами в своїй справі".

Першими у дебатному турнірі виступили студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Галицької академії та Університету права імені Данила Галицького.

Це не перший проект "Громадського форуму", який дає можливість молодим людям реалізувати свій потенціал та підтримує їх у прагненні до змін. За словами голови організації Юрія Солов'я, молодь повинна брати активну участь в громадському житті та впливати на суспільні процеси, які відбуваюся в місті і державі. Проект Фонду США розпочався 20 вересня 2009 року і по 10 січня 2010 року реалізуватиметься також у Львові, Києві і Тернополі.

Обговорити на форумі