друкувати


Івано-Франківщину представлено на ІІІ Міжрегіональній виставці-турсалоні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-09 03:58:20
Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації представило туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини на ІІІ Міжрегіональній виставці-турсалоні у м.Полтаві, що відбулася 04-05 грудня ц.р. Організатор виставки - відділ з питань туризму і курортів Полтавської обласної державної адміністрації.

Крім нас у цьогорічній виставці-турсалоні взяли участь делегації з Черкас, Закарпаття, Тернополя та практично всіх районів Полтавської області, повідомляє головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій Івано-Франківської ОДА.

В рамках виставки відбулася наступні заходи:

- презентація туристичних можливостей регіонів – гостей виставки;

- засідання "круглого столу" на тему "Перспективи розвитку народних промислів та ужитково-декоративного мистецтва Полтавщини в загальному процесі формування обласного туристичного продукту";

- засідання-круглий стіл спілки екскурсоводів Полтавщини "Обмін досвідом між регіонами";

- семінар-круглий стіл "Створення нових туристичних маршрутів", за участю Полтавської обласної спілки краєзнавців та громадської організації "Славетні імена Полтавщини".

У приміщенні виставкового залу для гостей та відвідувачів виступали творчі колективи Полтавщини, відбулася виставка-продаж виробів ужитково-декоративного мистецтва.

Обговорити на форумі