друкувати


Всеукраїнський тиждень права на Коломийщині

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-08 03:09:18
Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Вінтоняк підписав розпорядження "Про відзначення в районі Всеукраїнського тижня права".

Тиждень права включає дату 10 грудня – День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини. План заходів відзначення цієї події передбачає проведення тематичних науково-практичних конференцій, а також інтернет - конференцію "Вільна людина у вільній державі", "круглих" столів з актуальних питань забезпечення прав і свобод людини в Україні, зокрема, на тему "Правозахисний рух Української Гельсінської Спілки".

Належиться також укомплектувати бібліотечні фонди літературою та посібниками із правозахисної тематики, організувати в бібліотеках району "Куток права".

Вищим навчальним закладам рекомендовано провести соціологічні дослідження з метою виявлення рівня правової політики населення у сфері захисту прав і свобод людини і громадянина.

На засоби масової інформації покладено обов'язок висвітлювати заходи з відзначення в районі Всеукраїнського тижня права.

Обговорити на форумі