друкувати


Подяка журналістам від начальника військової поліклініки Івано-Франківського гарнізону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-07 01:49:25
- Хочу висловити свою найщирішу подяку та глибоке шанування всім журналістам та працівникам мас-медіа, які відгукнулись на наше прохання і таки допомогли відстояти територію військової поліклініки, - наголосив начальник військової поліклініки Івано-Франківського гарнізону Володимир Костянтинович Коротич.

- Мені було приємно, що журналісти нашого регіону виявились дійсними борцями за правду і справедливість. Адже і представники газет, телевізійних каналів та радіо були з нами не тільки під час проведення мітингів, але й чатували з нами вночі. І, відверто кажучи, без втручання журналістів та розголосу, який набув наш конфлікт з місцевою владою, нам годі було б сподіватись на позитивне вирішення проблеми.

Нагадаємо, що 30 листопада цього року виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради вирішив перенести центральний міський сміттєзбірник на територію військової поліклініки, прямо під вікна палат денного стаціонару. Після набуття широкого резонансу серед громади міста та кількаденного протистояння комунальники відмовились від свого попереднього рішення.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, Західний Інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі