друкувати


Кращими в морській піхоті стали прикарпатці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-07 11:14:48
У жовтні минулого року 50 молодих прикарпатців уперше за всю історію Збройних Сил незалежної України були скеровані до проходження строкової військової служби у Феодосійський батальйон морської піхоти Військово-Морських Сил. Швидко минув рік служби – і ось вже змужнілі чоловіки повернулись до рідних домівок. Та яку думку вони залишили про себе і в цілому про весь карпатський край там, в Криму, в своїй частині?

За кілька днів до приїзду у родини Соломків та Бойчуків, що проживають у селах Надвірнянщини, прийшли листи від командування частини, де проходили службу їхні сини. В них офіцери розповідали, що протягом року рядові Іван Соломко та Микола Бойчук були прикладом для всього військового колективу. Незважаючи на важку службу, порівняно великі фізичні та психологічні навантаження, юнаки з честю виконали свій обов’язок перед Батьківщиною і стали кращими у своїх частинах за всіма показниками. Командири щиро дякували батькам за виховання дітей і сподівались побачити в лавах їхніх частини ще хлопців з Прикарпаття.

Доречно зауважити, що у листопаді цього року, під час проведення призовної кампанії "Осінь-2009" до лав Військово-Морських Сил Збройних Сил України пішли служити ще 34 призовника з Івано-Франківської області. Будемо сподіватись, що хлопці продовжать традицію своїх попередників і служитимуть сумлінно.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, Західний інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі