друкувати


"Львівська політехніка": Ігор Олійник взяв участь в урочистій академії

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-03 12:25:03
Голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник на запрошення ректорату Національного університету "Львівська політехніка" взяв участь в урочистій академії до 165-річчя вишу, як випускник факультету цивільного і промислового будівництва Львівського політехнічного інституту 1978 року випуску за спеціальністю "промислове і цивільне будівництво".

Вчора там відкрили інформаційно-навчальний комп’ютерний комплекс та презентують ряд видань: "Музей історії Львівської політехніки", науково-популярне видання "Спадщина великого будівничого. Професор Львівської політехніки Іван Левинський" та збірник публікацій на наукову тематику за 2005-2009 роки.

За словами заслуженого будівельника України Ігоря Олійника, його Альма-матір – нині Національний університет "Львівська політехніка" – був і залишається "високого рівня школою кадрів, школою життя, найпрестижнішим і найфаховішим вузом України з підготовки висококласних спеціалістів різних галузей економіки і народного господарства", повідомляє прес-служба голови Івано-Франківської обласної ради.

Обговорити на форумі