друкувати


Дати кошти для ООН

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-03 12:20:09
Чергова сесія обласної ради затвердила до виконання цільову програму "Впровадження в Івано-Франківській області проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" та порядок надання і використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на співфінансування мікропроектів громад, що реалізуються у межах однойменного проекту ЄС/ПРООН.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації 16 мікропроектів для районів, потерпілих від повені, 600 тис. грн. Для 8 додаткових мікропроектів обласний бюджет скерує 350 тис. грн. 150 тис. грн складуть кошти районних, сільських, селищних і міського бюджетів, повідомляє прес-служба голови Івано-Франківської обласної ради.

Внесок ЄС/ПРООН для кожного мікропроекту – до 10 тис. дол. США у гривневому еквіваленті та не більше 70% від кошторису проекту громади. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації 8 додаткових мікропоректів – 1202 тис. грн. Згідно очікуваних результатів, виконання даної програми дасть можливість "удосконалити рівень самоорганізації в усіх громадах – учасницях проекту; забезпечить поліпшення базової інфраструктури, запровадить систему ефективного управління моніторингу, експлуатації та технічного обслуговування всіх об’єктів місцевої інфраструктури.

Замовник програми – головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації, яке очолює Віталій Семків.

Обговорити на форумі