друкувати


Гори сам - запали інших!

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-03 10:56:21
Сьогодні до відзначення Міжнародного дня інвалідів традиційно пройде фестиваль творчості "Горицвіт" для обдарованої молоді з функціональними обмеженнями. Міце проведення - нічний клуб торгового комплексу "Панорама-Плаза". – Інформує обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Мета фестивалю – виявлення та пропаганда творчих надбань молоді з функціональними обмеженнями, розширення можливості їх самовизначення та самореалізації, інтелектуального й творчого розвитку, організація змістовного відпочинку.

Цього року його учасниками стануть 40 творчо-обдарованих молодих людей віком від 18 до 35 років з усіх районів та міст обласного значення, яких супроводжуватимуть соціальні працівники центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, волонтери. Вони матимуть змогу представити своє мистецтво, переглянути виставку робіт образотворчого та декоративно-прикладного жанру, концерт учасників і гостей фестивалю та будуть нагороджені дипломами і пам’ятними подарунками. Також учасники фестивалю налагодять дружні стосунки для подальшого спілкування, взаємопідтримки тощо.

Гостями фестивалю будуть знані виконавці української пісні, керівництво обласної державної адміністрації, представники громадських організацій – партнерів ОЦСССДМ, засоби масової інформації. Організатори фестивалю – обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Обговорити на форумі