друкувати


Прикарпаття: На держслужбу - професіоналів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-03 10:49:40
При складанні планів роботи з кадрами на 2010 рік в райдержадміністраціях, містах обласного значення та структурних підрозділах ОДА буде враховуватись стан підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації держслужбовців.

Також Івано-Франківському ЦППК доручено забезпечити професійне навчання працівників місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Івано-Франківської області шляхом проведення тренінгів, дистанційного навчання. Про це йдеться в розпорядженні, підписаному вчора головою ОДА Миколою Палійчуком, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Згідно із розпорядженням, голів РДА та міст обласного значення, керівників органів місцевого самоврядування та структурних підрозділів ОДА зобов’язано: - своєчасно направляти працівників для підвищення кваліфікації відповідно до планів-графіків навчання у Національну академію державного управління при Президентові України, її Львівський регіональний інститут і обласний ЦППК; забезпечити направлення для підвищення кваліфікації працівників, уперше прийнятих на держслужбу, протягом їх першого року роботи; забезпечити належні умови для проведення Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" .

Крім цього, головам Надвірнянської та Рожнятівської РДА вказано посилити роботу щодо скерування осіб на навчання до магістратур галузі знань "Державне управління". А головам Снятинської, Городенківської, Косівської РДА – неухильно забезпечувати працевлаштування випускників магістратур галузі знань "Державне управління".

Обговорити на форумі