друкувати


Європа вибрала автомобіль року

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-02 04:18:54
"Volkswagen Polo" став переможцем конкурсу "Автомобіль року в Європі 2010" ( "European Car of the Year"). "Polo" на 10 очок випередив зайняла другу позицію "Toyota IQ", набравши в сумі 347 балів. У той же час "Opel Astra" посіла третє місце з 221 очками.

У голосуванні брали участь 59 представників провідних автомобільних видань з 23 європейських країн. Перше місце віддали "Volkswagen Polo" 25 експертів. IQ отримав 20 вищих оцінок. За "Opel Аstra" проголосували 55 членів журі, при цьому п’ять з них поставили автомобіль на перше місце в рейтингу.

Нагадаємо, в цілому для участі в конкурсі було відібрано 33 автомобіля. Всі претенденти — нові автомобілі, доступні в продажу не менш ніж, на п’яти європейських ринках. Процес голосування здійснювався в 2 етапи. Після першого голосування були визначені 7 номінантів ( "Citroen C3 Picasso", "Mercedes-Benz E-Class", "Peugeot 3008", "Opel Аstra", "Skoda Yeti", "Toyota IQ", "Volkswagen Polo") з числа яких визначалася трійка призерів.

У минулому році переможцем конкурсу "Автомобіль року в Європі" стала модель "Opel Insignia", повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі