друкувати


Армійське "золото" в країні вікінгів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-12-01 01:59:03
Нещодавно у шведському місті Хапаранда завершився Міжнародний борцівський турнір, участь в якому взяли спортсмени з близько 15 країн. Традиційно високий клас під час змагань продемонстрували українські армійські спортсмени, які взяли участь у даному турнірі у складі національної збірної України.

Так, золоту медаль у ваговій категорії до 74 кілограм здобув майстер спорту міжнародного класу працівник ЗС України Микола Дараган. Срібні медалі в активі працівника ЗС України Ігоря Дідика, який виступав у ваговій категорії до 120 кілограмів та представника Центрального спортивного клубу ЗС України, майстра спорту міжнародного класу, солдата служби за контрактом Олега Кроки, який змагався у ваговій категорії до 96 кілограмів, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Вдало виступили спортсмени Збройних Сил України й на національних змаганнях. Так, минулого тижня у Харкові проходив Турнір з фехтування, присвячений пам’яті заслуженого тренера СРСР Леоніда Авербаха. Так, у змаганнях шпажистів-чоловіків "золото" в особистій першості здобув працівник ЗС України Богдан Нікішин. Його колега-армієць – представник 95-ї групи спортсменів-інструкторів вищої спортивної кваліфікації Управління спорту Міністерства оборони України лейтенант Віталій Ашаров виборов "бронзу".

Крім того, серед шпажистів-жінок срібна нагорода в особистому заліку на рахунку представниці Центрального спортивного клубу ЗС України прапорщика Ольги Партали.

Обговорити на форумі