друкувати


Ганна Герман: Україна, по суті, дефолт вже є...

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-30 05:18:18
В суботу, що минула, Коломия приймала гостей. На запрошення коломийського осередку партії регіонів наше місто відвідала Ганна Герман. Вона забажала поближче познайомитися з містом та людьми, тому провела досить насичений подіями день.

З самого ранку народний депутат України приймала людей у приміщенні окружної Громадської приймальні кандидата в президенти України Віктора Януковича. Далі вона провела зустріч з колективом комп’ютерного коледжу та коледжу права і бізнесу.

О півдні Ганна Герман побувала на відкритті та освяченні хреста , спорудженого в пам’ять про мільйони загублених життів наших співвітчизників.

Далі її дорога пролягла в кабінет міського голови, де вона коротко розповіла про свої погляди та переконання. Багато уваги було приділено релігійному питанню. Ганна Герман зазначила, що неважливо в яку церкву ходити – головне вірити. Також окремо відзначила представниця регіоналів церкву Благовіщення, яка є дуже древньою і потребує захисту. Вона закликала згладжувати будь-які конфлікти і зосередитися на збереження пам’ятки архітектури. Також представниця регіоналів зазначила, що буде справедливо, якщо в нашому місті будуть церкви різних конфесій, а вже самі люди визначатимуться до яких ікон молитися.

Не обійшлося і без політичних дискусій. Ганна Герман переконана в тому, що після "виборів 2010" політична напруга в країні піде на спад, оскільки вже нема що ділити. Вона сказала, що Україна вже практично – дефолт, і важко з цим не погодитися. "Ми з МВФу платимо за газ, ми вже кілька місяців за рахунок МВФ платимо зарплату і пенсії, то ми розуміємо, що якщо і надалі битимемося, і рватимемо країну, то нічого з того не буде, – констатувала Ганна Герман. – Треба тулитися один до одного та забувати всі незгоди..." Про це звісно легко говорити (особливо перед виборами), але чи так легко виконати?

Ганна Герман подякувала Юрію Овчаренкові за те, що в місті створено комфортні умови для існування всіх політичних сил, партії регіонів зокрема. Вона окреслила на майбутнє можливу співпрацю і допомогу, оскільки, за її словами, "треба щось робити, а не мріяти, як Віктор Андрійович...".

По обіду Ганна Герман зустрічалася з виборцями в приміщенні Коломийського обласного драматичного театру імені І.Озаркевича.

З Коломиї Ганна Герман відбула з приємними враженнями та із надією, що ледь жевріє, на те, що на виборах партія регіонів матиме непогані шанси.



Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі