друкувати


Скільки злодія не годуй…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-30 03:47:20
Днями співробітникам карного розшуку Пасічнянського відділення міліції двічі довелося відвідувати культові споруди Івано-Франківська. В обидвох випадках міліціонери з’ясовували обставини вчинення крадіжок. До кінця доби оперативники встановили і затримали зловмисників, що наважилися на протизаконні дії у церковних стінах.

Зокрема, 20-річний мешканець обласного центру вже не вперше потрапляє до рук правоохоронців за різного роду крадіжки. Останнім часом чоловік часто відвідував монастир на вулиці сестер Василіянок, де йому ніколи не відмовляли пообідати. Віддячив не по-людськи: скориставшись тим, що залишився наодинці в приміщенні кімнати для відвідувачів, зловмисник викрав прилад для вимірювання артеріального тиску. В ході перевірки обставин скоєння цього злочину міліціонери з’ясували, що злодій не вперше обікрав своїх благодійників. Задокументовано також його причетність до вчинення крадіжки велосипеда у липні цього року з подвір’я на одній з вулиць обласного центру. Щодо затриманого порушено кримінальну справу.

Тим часом неподалік церкви на вулиці Чорновола працівники міліції, як мовиться, за гарячими слідами затримали 34-річного чоловіка, який викрав у жінки, що була в приміщенні церкви, 150 гривень. Затриманий перевіряється на причетність до аналогічних майнових посягань.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі