друкувати


Від дорадчої ради до нагород

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-30 01:08:20
Днями в приміщенні ТОВ "Українська побутова техніка" відбулося виїзне засідання Дорадчої ради. В роботі засідання взяв участь міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус та працівники виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, а також керівники промислових підприємств міста, представники інших організацій.

Під час зустрічі було розглянуто питання соціально-економічного розвитку та підсумки діяльності промисловості міста за 10 місяців 2009р. говорилося про стан та перспективи розвитку ТОВ "Українська побутова техніка", про стан безпеки праці на підприємствах міста, особливості співпраці підприємств з управлінням статистики та Державною податковою інспекцією, йшлося і про проблемні питання діяльності промислових підприємств міста, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

В ході зустрічі міський голова вручив подяки підприємствам харчової галузі міста, які, в період складної епідеміологічної ситуації, надали спонсорську допомогу Дитячій міській клінічній лікарні. Відзнаки отримали такі підприємства: ВАТ ВТКФ "Ласощі", ВАТ "Івано-Франківська харчосмакова фабрика", ВАТ "Івано-Франківський м’ясокомбінат", ДП "Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів", ТОВ "Лігос", ВАТ "Івано-Франківський міськмолокозавод", ТОВ "Екопродукт", ТОВ "Залізнична пекарня", ВАТ "Івано-Франківський хлібокомбінат".

Після завершення засідання директор ТОВ "Українська побутова техніка" Галина Римарук провела екскурсію для присутніх колег з інших підприємств, під час якої вони мали можливість в повній мірі оцінити високий рівень технологічного забезпечення та стандартів, що впроваджені у виробничому процесі.

Обговорити на форумі