друкувати


Губернатор Івано-Франківщини задоволений своєю співпрацею з військовими

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-30 10:55:42
- Я цілком задоволений співпрацею з військовослужбовцями, - таку оцінку стосункам між владою та частинами і підприємствами Міністерства оборони, що розташовані на Прикарпатті, дав на підсумковій прес-конференції голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Микола Палійчук.

Зокрема він наголосив, що за останні два роки військові неодноразово приходили на допомогу мешканцям Івано-Франківщини, як це було, скажімо, під час минулорічної повені. Варто зауважити, що один із сімнадцяти тимчасових військових мостів, які були встановлені замість зруйнованих водою переправ, і досі "працює" в селі Драгомирчани, де будівництво нового моста ще триває.

Микола Палійчук висловив також подяку керівництву Міністерства оборони та Західного оперативного командування за розуміння та конструктивний підхід у вирішенні проблемного питання з передачею приміщення Івано-Франківського обласного військового комісаріату греко-католицький громаді регіону.

- Ми би не змогли вирішити це надзвичайно важке питання без позитивного розуміння ситуації з боку військового керівництва, - зазначив голова ОДА. Микола Палійчук зазначив, що і на наступний рік залишається ще чимало питань. Зокрема, вивіз 2,2 тонн ракетного окислювача "Меланж", який зараз зберігається на території селища Ценжів.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, Західний інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі