друкувати


Кращий офіцер Західного ОК служить в Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-28 10:06:09
Кращим офіцером Західного Оперативного Командування за підсумками цього року став Івано-Франківський обласний військовий комісар, начальник гарнізону підполковник Геннадій Долгашов. Саме таке рішення прийняла Військова рада Західного ОК.

Зачитуючи рішення, командувач військами Західного ОК генерал-лейтенант Михайло Куцин, зокрема, зазначив, що підполковник Геннадій Долгашов всього близько року служить на посаді обласного комісара. І за цей короткий час зумів докорінно змінити ситуацію у ввіреному йому непростому військовому колективі. Результатом стало те, що Івано-Франківський обласний комісаріат, який до того був одним з останніх за всіма показниками, в цьому році посів друге місце серед подібних частин командування.

Нагадаємо, що Західне Оперативне Командування створене у січні 1998 року і є правонаступником колишнього Прикарпатського військового округу. До нього входить дев’ять областей Західної України. На західне ОК покладається чимало завдань з оборони території нашої держави, а також тилового технічного та інших видів забезпечення військ, що знаходяться на території командування, незалежно від їх підпорядкування.

Автор: Тарас ГРЕНЬ, підполковник, Західний Інформаційний центр МО України
Обговорити на форумі