друкувати


"Photo Jazz Bez": Фотоконкурс розпочався

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-27 01:36:32
Львівський фотоклуб "Ч/Б.5х5" у переддень фестивалю "Jazz Bez" розпочав фотоконкурс "Photo Jazz Bez".

Темою конкурсу є джаз у широкому розумінні – у конкурсі можуть приймати участь фотографії не тільки з концертів фестивалю, проте свіжі роботи зроблені під час фестивалю " Jazz Bez 2009" вітаються.

Умови фотоконкурсу:

1. У конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі незалежно від фахового рівня і місця проживання.

2. На конкурс приймаються роботи, які відповідають широкому трактуванню його теми – джаз.

3. Фотографії на конкурс приймаються з 1 по 24 грудня 2009. Оголошення результатів – січень 2010.

4. За результатами роботи журі буде визначено 1 переможця фотоконкурсу, а за умови високого художнього рівня надісланих робіт буде проведено виставку найкращих робіт у галереї-клубі "Квартира 35". Найкращі роботи будуть показані на сторінках блогу "Дзиґи".

5. Члени журі: Юрій Яремчук – саксофон, Марк Токар – контрабас, Костя Смолянінов – фото. Головний приз фотоконкурсу: музичний альбом "Poltva" джазового колективу "Five Spots" (членами якого є Юрій Яремчук та Марк Токар і в оформленні якого використані фотографії Кості Смолянінова) та абонемент для двох осіб на всі концерти ювілейного "Jazz Bez 2010".

6. Кількість робіт, які можна прислати на конкурс: не більше 10.

7. Цифрові зображення можна надсилати на електронну пошту smolianinow@ukr.net, тема листа "Photo Jazz Bez". В листі треба вказати ім'я автора і назву роботи. Вимоги до зображень: не більше 700 пікселів по найдовшій стороні, не більше 300кб, 72dpi, кольоровий простір sRGB.

Сторінка фотоклубу: http://dzyga.com/fotoclub

Обговорити на форумі