друкувати


Закриють пункти прийому металобрухту, що приймають крадене

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-25 04:09:22
Пункти прийому металобрухту, що приймають викрадене комунальне майно, будуть закриті.

Про це вчора заявив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус під час оперативної наради. Він дав доручення органам міліції та начальнику управління економіки та євроінтеграційного розвитку Богдану Білику вжити відповідних вичерпних заходів щодо пунктів прийому металобрухту, які незважаючи на заборони та обмеження приймають у вигляді брухту верстати та їх частини, а також навіть решітки каналізаційних люків.

Як доповів заступник начальника міського відділу МВС Андрій Прусак протягом минулого тижня на кількох вулицях Івано-Франківська почали зникати решітки каналізаційних люків, які завдяки оперативному реагуванню правоохоронців були виявлені у одному з пунктів прийому металобрухту. Якщо вжиті за дорученням міського голови заходи не дадуть очікуваних результатів, то пункти прийому металобрухтів, що порушують вимоги прийому брухту, будуть закриті. З початку 2009 року саме з цих причин було закрито вісім таких пунктів прийому металобрухту, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Окрім того, доповідаючи про стан збереження комунального майна, Андрій Прусак зазначив, що наразі триває розслідування однієї з справ про викрадення кількох будинкових лічильників гарячої води. Наразі слідчі дії з відтворенням на місці події за участю підозрюваного ведуться за двома епізодами, які відбувались у трьох будинках на вул. Стуса, а також на вул.Вовчинецькій 196 та 198. За попередньою інформацією підозрюваний є колишнім працівником "Теплокомуненерго", чим і пояснюється миттєве і практично непомітне викрадення кількох лічильників.

Обговорити на форумі