друкувати


Перевізники прийняли умову міського голови – перевозити пенсіонерів без обмежень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-25 03:42:47
Розглянувши звернення асоціації перевізників міста Івано-Франківська у зв’язку з ростом цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини, витрат на заробітну плату та інших витрат, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради погодив новий граничний розмір тарифу на проїзд пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування.

В ході обговорення цього питання виникла жвава дискусія між представниками приватних перевізників та членами виконкому. Пропозицію підвищити тариф до 2 гривень виконавчий комітет погодився затвердити лише за умови, що приватні перевізники погодяться на умову міського голови Віктора Анушкевичуса перевозити з 10.00 до 16.00 пенсіонерів без обмежень, а не у відповідності до кількості пільгових місць. Після обговорення цієї пропозиції на зборах асоціації приватних перевізників, які відбулись 19 листопада, останні погодились на пропозицію міського голови, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Таким чином рішенням виконавчого комітету погоджено для приватних перевізників, які здійснюють перевезення на підставі договору, граничний розмір тарифу на проїзд пасажирів у міському пасажирському автотранспорті загального користування в розмірі 2,0 гривень. При цьому перевезення пенсіонерів перевізниками, що здійснюють перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування на підставі договору, з 10.00 до 16.00 здійснюватиметься без обмежень.

Згідно цього рішення відділом транспорту і зв’язку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради буде внесено відповідні зміни до договорів на здійснення перевезень та паспортів маршрутів. Рішення набере чинності з 1 грудня 2009 року.

Обговорити на форумі