друкувати


Дитяче "Євробачення" в Києві виграв представник Нідерландів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-23 05:20:55
Переможцем дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2009", який проходив у Києві, став юний виконавець з Нідерландів, 14-річний Ральф Макенбах. За пісню Click Clack він отримав 121 голос. Три фіналісти дитячого "Євробачення" - представники Нідерландів, Росії та Вірменії. Український співак Андранік Алексанян посів 5-е місце.

Друге місце поділили між собою росіянка Катя Рябова з піснею "Маленький принц" і вірменка Лаура Айрапетян з піснею "Барселона". Вони набрали по 116 балів кожна.

Український співак Андранік Алексанян з піснею "Три тополі, три сурми" посів 5-е місце.

Всього у конкурсі брали участь 13 виконавців із Швеції, Росії, Вірменії, Румунії, Сербії, Грузії, Нідерландів, Кіпру, Мальти, Бельгії, Македонії, Білорусі та України,

Після оголошення результатів конкурсу його учасників привітали український прем'єр Юлія Тимошенко і президент країни Віктор Ющенко.

Ющенко висловив переконання, що всі призери конкурсу - талант і гордість свого народу. Він окремо наголосив, що кожний учасник цього змагання, безумовно, теж переможець: "Ви одержали, ймовірно, першу і найважливішу перемогу у вашому житті. Щасти вам, хай Бог дарує вам довгу і щасливу долю у мистецтві".

Наступний конкурс дитячої пісні "Євробачення" пройде у 2010 році в Мінську, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі