друкувати


Івано-Франківщина: Протягом вихідних в чергові частини міліції надійшло 177 заяв

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-23 02:03:38
Протягом вихідних днів в чергові частини міліції надійшло 177 заяв і повідомлень про злочини та події, в тому числі 3 пограбування, 24 крадіжки, 3 хуліганства, майже півсотні випадків заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські міліціонери розкрили 139 злочинів. У сфері незаконного обігу наркотиків задокументовано 2 злочини, один раз вилучалася зброя. За цей період викрито 45 злочинних проявів економічної спрямованості, повідомляє CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Зокрема, в Івано-Франківську правоохоронці затримали особу, яку підозрюють у вчиненні двох злочинів. Як встановлено, 26-річний мешканець Верховини, застосувавши фізичну силу, відібрав мобільний телефон у жительки обласного центру. Крім того, виявилося, що цей же молодик фігурує в якості підозрюваного у раніше скоєному шахрайстві. Верховинець у жовтні спромігся обманом заволодіти грошима молодого івано-франківця.

Напередодні у поле зору працівників івано-франківської міліції потрапив ще один немісцевий житель. Як з’ясовано, 29-річний мешканець Тлумацького району наприкінці серпня викрав мобільний телефон. У нього вилучено речовий доказ вчинення крадіжки.

Про ще дві крадіжки мобільників із заяв потерпілих цими днями стало відомо співробітникам міліції Калуша. В одному випадку у вчиненні майнового посягання підозрюється 24-річний житель райцентру. До другого злочину, як встановлено, причетна 35-річна мешканка одного з сіл району.

Протягом вихідних розкрито три крадіжки велосипедів. Так, за підозрою у викраденні рухомого майна жителя Косівського району затримано 41-річного мешканця Чернівецької області. В Івано-Франківську порушено кримінальну справу за фактом крадіжки спортивного велосипеда проти 20-річного франківця. А долинська міліція встановила особу та затримала 33-річного місцевого жителя, якого підозрюють у викраденні з господарства односельчанина велосипеда, а також столярних інструментів.

Тричі упродовж двох діб прикарпатські правоохоронці виявляли факти браконьєрства. Зокрема, в Богородчанському районі на полювання без відповідних документів вирушив 25-річний мешканець району. А у Верховинському районі затримано та вилучено мисливську зброю у 40-річного чоловіка, який також вдався до браконьєрських дій.

Працівники міліції краю продовжують заходи з виявлення фактів реалізації фальсифікованих спиртних напоїв. Упродовж суботи-неділі задокументовано 33 випадки зберігання та продажу горілки з явними ознаками підробки, в тому числі 15 - в закладах торгівлі та розважальних закладах.

Упродовж вихідних днів на автошляхах краю зареєстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди, в яких одна людина загинула та троє отримали травми.

Обговорити на форумі