друкувати


Нацкомісія з моралі відмовилась від обов'язкової реєстрації Інтернет-ЗМІ

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-20 04:47:15
Нацкомісія з питань захисту суспільної моралі не стала пропонувати запровадити обов'язкову держреєстрацію Інтернет-ЗМІ. Відповідні поправки до проекту рішення було прийнято в четвер, 19 листопада, на засіданні Нацкомісії за участі представників Інтернет асоціації України, розповіла голова правління асоціації Тетяна Попова.

У результаті другий пункт рішення комісії було затверджено у наступній редакції: "Звернутися до Кабінету міністрів із пропозицією у випадку ініціювання законодавчих змін у питаннях правового врегулювання статусу Інтернет-ЗМІ сприяти розробці, прийняттю і впровадженню нормативно-правової бази щодо визначення інтернет-ЗМІ на принципах добровільної реєстрації".

У ході засідання також було прийнято рішення про створення спільної робочої групи - за участю представників Інтернет-ЗМІ – щодо вироблення конкретних пропозицій до законодавства.

Разом із тим, на порядку денному засідання Нацкомісії стояло питання про "дотримання законодавства у сфері захисту суспільної моралі при наданні послуг Інтернет-провайдерами".

У проекті рішення Нацкомісії йшлося про пропозицію Кабміну ввести обов'язкову держреєстрацію Інтернет-ЗМІ, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі