друкувати


20 листопада — Всесвітній день дитини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-20 10:24:58
У час історичних подій та економічної кризи особлива увага звернена до найслабших та найбільш незахищених Божих творінь — дітей, надто — хворих та страждаючих.

Є маленькі людські істоти, які стають інвалідами дитинства, багато дітей, незважаючи на прогрес медицини та допомогу лікарів, залишаються невиліковними. Є діти із зраненим тілом і душею, що є наслідком гніву безумних дорослих людей. Є позбавлені сімейного тепла і покинуті на поталу, є неповнолітні, осквернені негідниками, які залишають болючий слід на все життя.

Щоденна посвята та безупинна праця для хворих дітей є красномовним свідченням любові до ближнього, особливо до життя тих, хто є слабким і залежним в усьому від інших.

Людське життя є прекрасним, і його треба прожити в повноті, навіть тоді, коли доля огорнута стражданням. Ми повинні звертати погляди до розп’ятого Христа, який навчив нас ділити біль один одного, адже у його стражданні й любові вбачаємо найбільше вчення — турботу про дітей і їхніх батьків. Христос також плаче над кожною душею невинно убитої душі під час абортів, яких, на жаль, побільшало.

Особливе вітання в день свята лине до батьків, адже духовна близькість матері й дитини — святе! Для Бога воно особливо вагоме. Будьте щасливі й благословенні в Господі, дорогі батьки! Не будьмо байдужими до всіх дітей, утрімо сльозинку з їхніх облич, обігріймо, нагодуймо, обнімімо. Вони так прагнуть нашої любові і затишку!

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі