друкувати


Коломийщина: 102 повідомляє: Не залишайте майно без нагляду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-14 12:09:30
Дільничними інспекторами розкрито факт пограбування велосипеда у 40-річного коломиянина. Затриманий — раніше судимий 31-річний мешканець району.

Також затримано 28-річного коломиянина, який викрав токарний верстат та електроприлади.

Працівниками сектора служби по боротьбі з економічною злочинністю виявлено та задокументовано факт порушення авторських прав у роботі комп’ютерного Інтернет-залу в Коломиї. Вилучено 15 системних блоків комп’ютерів, які надавались користувачам для доступу до мережі Інтернет.

Розкрито крадіжку господарських речей у пенсіонерки. Затриманий — раніше судимий 31-річний мешканець району.

У міськвідділ доставлено 47-річного мешканця району, який спокусився на мобільний телефон. Також розкрито крадіжку металевого швелера.

В одному із сіл району 30-річний чоловік побив 21-річного односельця. За фактом хуліганства проводиться перевірка.

З початком осінньо-зимового періоду на території Коломиї набули поширення випадки крадіжок із автомобілів. Злочинці викрадають магнітоли та інші цінні речі. Тому прохання до водіїв: не залишайте автомобілі у подвір’ях будинків, на тротуарах, забирайте з собою документи та інші цінні речі. Якщо ви помітили особу з підозрілою поведінкою, зателефонуйте у міліцію на 102 і постарайтесь запам’ятати якісь особливі прикмети її зовнішності чи одягу, — нагадує інспектор по боротьбі з населенням та громадськими формуваннями міськвідділу міліції Роксана Баранська.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі