друкувати


"Вбий свиню, врятуй країну"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-13 10:49:08
Флеш-моб під такою назвою відбувся вчора на Вічевому майдані Івано-Франківська. кілька молодих людей взяли повітряні кульки, нанесли на них зображення свині та проштрикнули їх голками.

А на закінчення акції розірвали зображення свині на папері. "Це символічне вбивство свинячого грипу та всього негативу, який вже кілька тижнів, здається, витає навіть у повітрі", – розповідає Коломия ВЕБ Порталу Василь Кадол, один із організаторів молодіжного дійства.

У флеш-мобі взяли участь активісти Молодіжного штабу Віктора Ющенка. "Чутки, плітки, домисли та інформаційна війна, що розгорілися навколо хвороби на фоні економічної кризи вганяють мільйони людей у депресію, – продовжує Василь. – Отож ми хотіли, аби мешканці нашого міста подивилися на все це з гумором, адже трагедій завжди вистачає. Ми ж хочемо подарувати івано-франківцям багато позитиву та подарувати їм посмішки".

До речі, усі учасники акції були без масок, вони під час епідемії не хворіли, профілактувалися народними методами. Сили та імунітету додавав завжди хороший настрій.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі