друкувати


Зимові дороги обіцяють зробити безпечними

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-12 04:52:45
Керівники комунальних служб Івано-Франківська запевняють, що цього року краще приготувалися до зими, ніж минулого. На жаль, пішоходи і водії міста покращення поки що не помічають.

Для того, щоб зробити автомобільні і пішохідні дороги безпечнішими взимку, придбано 300 тонн піску і 900 тонн солі на 150 тисяч гривень. За словами начальника житлово-комунального господарства міста Петра Косюка, цього року суміш, якою посипатимуть шляхи, буде кращою — міститиме більше солі і не матиме кам'яного відсіву. Проте мало просто очищати вулиці від льоду, насамперед їх слід відремонтувати. Питання стану доріг Івано-Франківська боляче зачіпає і владу, і мешканців міста. Водії не перестають скаржитися на глибокі ями, через які раз по раз ламається транспорт.

Комунальники обіцяють зробити дороги максимально безпечними взимку. В місті вже встановлено більше 80-ти скринь із піском. Розчищати вулиці і посипати їх сумішшю буде 21 спеціальна машина. Найбільше уваги приділятимуть перехрестям, мостам і тролейбусним лініям. "Цього року краща підготовка до зими, оскільки нове керівнцтво "Теплокомуненерго" зробило набагато більше і головне, що вчасно", — запевняє пан Косюк, повідомляє ОТБ "Галичина".

Обговорити на форумі