друкувати


Відбулося пленарне засідання 43 сесії Коломийської міськради

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-10 04:06:10
10 листопада 2009 року розпочала свою роботу сорок третя сесія Коломийської міської ради.

Розглянуто питання про уточнення міського бюджету на 2009 рік. Зокрема, прийнято рішення про передачу коштів з загального фонду міського бюджету в сумі 16000 грн. як субвенцію бюджету Коломийському району за КФКВ 250323 "Субвенція на утримання об'єктів спільного користування" для придбання медикаментів та бактерицидних ламп, повідомляє оргавідділ Коломийської міськради.

У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації з грипу та ГРЗ в Україні, зокрема в м.Коломиї, міський Уряд міста-побратима Ниса (Польща) прийняв рішення про приєднання до акції допомоги і передав для потреб м.Коломиї 120 упаковок ліків ТАМІФЛЮ та 2000 штук медичних масок загальною вартістю 14000 злотих. Ліки та маски отримано 10 листопада 2009 року.

Виходячи з цього, міська рада прийняла рішення в якому висловила щиру вдячність міському Уряду Ниси і особисто бурмістру Ниси Іоланті Барській за надану гуманітарну допомогу, а також розподілила отриману допомогу: передала отримані ліки та частину медичних масок центральній районній лікарні, а частину масок для видачі соціально-незахищеним верствам населення.

Міська рада розглянула ряд питань, що стосуються управління комунальним майном територіальної громади та земельні питання. Всього по розглянутих питаннях прийнято 19 рішень.

Друге пленарне засідання ради відбудеться 25 листопада 2009 року.

Обговорити на форумі