друкувати


Не вдалися львів’янам злодійські "гастролі"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-10 03:40:34
У кількох родин прикарпатців днями завдяки зусиллям правоохоронців з’явилася реальна перспектива повернути раніше викрадене з їх новобудов опалювальне обладнання. А мешканцеві Івано-Франківська взагалі поталанило – він практично одночасно довідався як про крадіжку газового котла, так і про вилучення його у підозрюваних у вчиненні злочину.

У його скоєнні, а також ще щонайменше семи аналогічних посяганнях у кількох районах Івано-Франківщини працівники міліції обгрунтовано підозрюють двох мешканців Львова.

Реалізовуючи оперативні напрацювання, співробітники карного розшуку затримали їх з наявним наприкінці минулого тижня у місті Долина, коли молодики поверталися з чергової оборудки в Івано-Франківську. У затриманих вилучено газовий котел, викрадений з офісного приміщенні, де наразі проводяться ремонтні роботи, та знаряддя скоєння злочину.

Як з’ясовано, 30-ти та 31-річний мешканці Львова наперед обирали об’єкт крадіжки. Відтак власним транспортом виїжджали до сусідньої області, викрадали з новобудови котел і за налагодженою схемою збували його. Особу, яка скуповувала викрадені речі, також вже встановлено. Варто додати, що міліція має підстави вважати затриманих причетними до вчинення подібних крадіжок у кількох областях західного регіону України. Масштаби їх злочинної діяльності та заподіяну шкоду буде остаточно встановлено в ході слідства.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі