друкувати


Козак—Лукашенко молодший подолає грип в Україні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-06 05:11:24
Справжнім козаком назвав Президент України Віктор Ющенко п’ятирічного сина його білоруського колеги Олександра Лукашенка, якого батько взяв із собою на Прикарпаття — одну із проблемних епідеміологічних областей України. Таким чином очільник сусідньої країни хоче показати, що уся паніка навколо хвороби нагнітається нечесними українськими політиками.

Віктор Андрійович також привіз до нас трьох своїх дітей. Разом з Президентами прибули голова СБУ Віктор Наливайченко, керівник Секретаріату Президента Віра Ульянченко й міністр закордонних справ Петро Порошенко. Ющенко сказав, що у цей непростий для України час, у боротьбу з недугою мають вступити сан епідеміологи та лікарі, але аж ніяк не політики. Президент радіє, що наразі грип помалу, але відступає із Заходу країни.

А за словами пана Лукашенка, рівень захворюваності на грип в Україні наразі не настільки трагічний, хоча, звісно, надзвичайно жаль, що гинуть люди. Проте і в інших країнах спостерігається такий же перебіг епідемії. І говорити про особливу трагедію політиканам не варто. "Це не чума, найстрашніше в цій ситуації – паніка. Ця зараза виліковна", – сказав білоруський Президент після прибуття на Івано-Франківщину.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі