друкувати


Собівартість маски – 25 копійок, а продають її по 8-9 гривень

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-06 05:03:26
Лікар за освітою, лідер партії "Нова сила" Юрій Збітнєв вважає, що влада може заробити біля 1 мільярда гривень на цій епідемії грипу. " У нас не Міністерство охорони здоров’я, у нас міністерство знищення здоров’я", - підкреслює він.

Можна було уникнути масового психозу, упевнений політик – треба було заспокоїти населення, пояснити йому, як вберегтися від грипу. "Ми повторюємо старий досвід: якщо населення некероване, його треба залякати, а потім запропонувати вихід", - зазначив він. До речі, за словами Збітнєва, собівартість маски становить 0,25 гривні, а продають її по 8-9 гривень у аптеках.

Розрекламований владою Таміфлю дає у 50% випадків побічні ефекти, Оксфордський університет заборонив його для підлітків, у Японії він взагалі заборонений, зазначає політик. При цьому в Україні паніка не тільки у центрі , а і на місцях, такими діями влада завдала непоправної шкоди здоров'ю нації. "Мені байдуже, хто сьогодні прем’єр, хто Президент. Але якщо влада так чинить, її треба знищити як класс", - підкреслює Збітнєв. За його словами, вже ходять жарти про те, що тільки танки, які проїдуться по клумбі МОЗ, можуть покращити ситуацію, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі