друкувати


Залишив травмовану дівчинку лежати на дорозі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-05 04:27:33
Вчора в Івано-Франківську перехожі повідомили в міськвідділ міліції про те, що по вулиці Мазепи у результаті дорожньо-транспортної пригоди травмовано 12-річну дівчинку, яка переходила проїжджу частину дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Водій, який збив дівча, з місця пригоди втік. Але очевидці ДТП детально описали чорну іномарку, якою було скоєно наїзд на пішохода.

Правоохоронці проведеними оперативно-розшуковими заходами за "гарячими слідами" встановили причетність до дорожньо-транспортної пригоди та затримали 28-річного мешканця Рогатинського району. Водій вже "відмітив" своє авто на арештмайданчику в липні цього року, коли керував машиною в нетверезому стані. Ще тоді правоохоронці з’ясували, що фактично власник автомобілю проживає у Івано-Франківську, а не у вказаному в реєстрації транспортного засобу селі на Рогатинщині, повідомляє CЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій іномарки вирішив переховуватись вдома, а свій автомобіль заховав у гаражі. Однак правоохоронцям вдалося його знайти. На автівці після ДТП залишилися неспростовні докази нещодавної аварії – розбите лобове скло. Наразі перспективи у водія не зовсім приємні: достатньо того, що він скоїв наїзд на пішохода, так ще й залишив дівчинку лежати на дорозі з загрозою для її здоров’я та життя.

На сьогодні 12-річна мешканка Івано-Франківська перебуває в лікарні з діагнозом забій м’яких тканин поперекової ділянки та китиць. Автомобіль вже вдруге перебуває на арештмайданчику. Щодо водія вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.

Обговорити на форумі