друкувати


Статистику захворілих в області доповнили

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-04 04:08:47
Відбувся щоденний брифінг голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Миколи Палійчука. Ситуація в області контролюється усіма відповідними структурами, які щоденно доповідають про заходи, що вживаються в період епідемії.

Голова Прикарпаття відзначив, що до медиків області звернулося 54 407 громадян. Кількість хворих збільшилася, але ці показники виросли через те, що зібрано інформацію з усіх медичних ланок, частина з яких в певний період не попадала в статистику. За словами керівника області, в реанімації все ще перебувають 54 людини, 10 з них у тяжкому стані, а двоє — в критичному. Микола Палійчук запевнив, що хворі в стаціонарах одержують повноцінне лікування. Медикаменти надходять з державного резерву і від благодійників, повідомляє ОТБ "Галичина".

Влада вживає низку заходів, які вважає необхідними і корисними. Вони набагато інтенсивніші, ніж попередніми роками, зазначив пан Палійчук, проте, на його думку, "краще застерегтися, ніж недопрацювати". Попри те, що масовий контакт людей максимально обмежено, є категорії людей, які змушені працювати в цей нелегкий час. Для працівників сфер медицини, освіти, торгівлі та транспорту марлеві пов'язки будуть видавати безкоштовно, запевнив голова обласної державної адміністрації.

Івано-Франківська область в період епідемії гострих респіраторних захворювань і грипу мобілізувала всі сили для злагодженої роботи. Влада Прикарпаття закликає громадян дотримуватися санітарної гігієни і дисципліни. Засоби масової інформації безперервно інформують населення про перебіг епідемії і боротьбу з нею.

Обговорити на форумі