друкувати


Географічна співпраця з британцями

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-03 05:31:05
Оборонні відомства України і Великої Британії підписали Меморандум про співробітництво у галузі топографії, картографії, геоінформаційних систем, дистанційного зондування землі та обміну географічною інформацією.

У Києві, у Національній академії оборони України відбулася церемонія підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Меморандум підписали тимчасово виконуючий обов’язки начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов та Надзвичайний і Повноважний Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в Україні Його Високоповажність пан Лі Тернер.

Головна мета підписання Меморандуму полягає у започаткуванні співробітництва між оборонними відомствами України та Великої Британії у галузі топографії, картографії, геоінформаційних систем, дистанційного зондування землі та обміну географічною інформацією.

Обговорити на форумі