друкувати


Терорист з Рожнятова

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-03 04:19:07
Днями в чергову частину Рожнятівського райвідділу міліції надійшло повідомлення, в якому йшлося про замінування приміщення в центрі Рожнятова. Людина повідомила, що офісне приміщення замінував чоловік, який не згідний з рішенням районного суду щодо оренди торгового центру, в якому він попередньо здійснював підприємницьку діяльність.

"Терорист" забарикадувався в офісі та погрожував підірвати приміщення, а в періоди між погрозами викидав через вікна на прибулих міліціонерів вазони, стільці та посуд. Він також вимагав негайної зустрічі з представниками суду, прокуратури, райдержадміністрації та преси.

Працівники Рожнятівського райвідділу міліції оточили територію можливого вибуху та евакуювали людей з сусідніх приміщень. Силами спецпідрозділу "Беркут" забарикадованого "терориста" було затримано. Ним виявився іноземець, який тимчасово проживає в Рожнятівському районі, та на момент події перебував в стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду офісного приміщення працівники вибухотехнічної служби експертно-криміналістичного центру та кінолог з службовою собакою жодних вибухових пристроїв не виявили.

Правоохоронці доставили затриманого в райвідділ міліції, вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.

CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі