друкувати


Небезпека на дорогах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-02 05:33:55
Днями на автодорозі Городенка–Івано-Франківськ поблизу села Якубівка Городенківського району зіткнулися легковик "Мерседес" та мікроавтобус "Форд Транзит", внаслідок чого потерпіло аж семеро людей.

Городенківські рятувальники, котрі одразу ж прибули до місця пригоди, за допомогою рятувального обладнання вивільнили потерпілих із понівечених авто та здійснили промивку проїжджої частини дороги від паливно-мастильних матеріалів. Як констатують медики, стан двох потерпілих: 32-літнього та 49-річного чоловіків – наразі важкий, вони перебувають на стаціонарному лікуванні у реанімаційному відділенні Городенківської центральної районної лікарні, повідомляє прес-служба МНС.

Ще п’ять осіб у стані середньої важкості потрапили на лікування до хірургічного відділення тієї ж лікарні. Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Угорники Івано-Франківської міської ради. З невідомих поки що причин автомобіль "Шевроле Авео" під керуванням 32-річного чоловіка зіткнувся з деревом і перекинувся. Водія та 23-літнього пасажира каретою "швидкої медичної допомоги" було доставлено в обласну клінічну лікарню. А рятувальники, щоб не допустити загорання авто, від’єднали клеми від акумуляторної батареї.

Обговорити на форумі